FORSIDE | BOOK  |  FIND VEJ  |  RESTAURANT | SPA & FITNESS | GAVEKORT | IN ENGLISH

Hotellets restauranter - gastronomiske oplevelser for både gane og øje

Alt, hvad vi serverer i vores restauranter har stort fokus på bæredygtighed og er tilberedt med råvarer af højeste kvalitet.

Restauranter og barer er åbne for alle. Den centrale beliggenhed i Ørestad med Metro til døren gør det let at komme hertil, og med en beliggenhed tæt på Royal Arena kan man f.eks. starte eller slutte en skøn koncert-aften hos os.

Bordreservation
Reservation kan foretages via mail til  restaurant@bellasky.dk eller på telefon 3247 3595

Roomservice
Er du gæst på hotellet? Så kan du også nyde dit måltid på værelset, se mere i vores roomservice menu

RESTAURANT BASALT

Oplev vores a la carte Restaurant B A S A L T. Her har vi genfundet de oprindelige dyder og laver mad med mening. Du vil opleve mad over åben ild og fantastiske råvarer, der bl.a. er fundet i det naturskønne nær-område, Amager Fælled.

Se mere på restaurantbasalt.dk

SUKAIBA Copenhagen

På 23. etage fandt man tidligere Sky Bar. Efter en omfattende ombygning byder vi nu velkommen i SUKAIBA Copenhagen. Her inviterer vi på japansk-inspireret køkkenkunst baseret på lokale råvarer, enestående baroplevelser og byens vildeste udsigt. 

Se mere på sukaiba.dk

MORGENMAD i BM

Morgenmadsbuffet i Restaurant BM hverdage kl. 06.30 – 10.30 og weekender kl. 6.30 - 11.00.

HYGGE I AC LOUNGE

I stueetagen ligger vores hyggelige AC Lounge, som vores gæster er velkommen til at besøge til en kop kaffe eller nyde en frokost. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at booke bord i vores AC Lounge.

 Frokost / Aften / Drinks /Søndagsmenu

ÅRETS JULEBAL PÅ BELLA SKY

AC Hotel Bella Sky Copenhagen åbner igen i år dørene til en overdådig julefest med dans og festlig underholdning. Det hele er kendetegnet af høj kvalitet og fokus på detaljerne.
Vi glæder os til at feste med dig.

Se mere og book