FORSIDE | BOOK  |  FIND VEJ  |  RESTAURANT | SPA & FITNESS | GAVEKORT | IN ENGLISH

Københavns bedste hoteltilbud - snup et weekend get-away!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på AC Hotel Bella Sky Copenhagen - Københavns unikke designhotel med den skønne udsigt.

Se priser og book på vores internationale website acbellaskycopenhagen.com (en del af marriott.com) - eller kontakt os på tlf. 3247 3000 eller hotel@bellasky.dk

 

BOOK DIREKTE TIL BEDSTE PRIS

Når du skal booke et hotelværelse, er det altid en god ide at booke direkte hos hotellet. Langt de fleste garanterer, at du får den bedste pris. Det gør vi selvfølgelig også – og skulle du alligevel finde det samme værelse billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen – og giver ovenikøbet ekstra 25% rabat.
Se betingelser

BOOK HER

SPAOPHOLD

Trænger du til at koble helt af og blive forkælet "fra top til tå", Så er vores Spa Delight pakke helt sikkert noget for dig. 

Overrask kæresten med et spaophold med fri adgang til Aqua Spa og en lækker behandling. Se priser og tilgængelige datoer for "Spa Delight" på marriott.com

SE EFTER SPA DELIGHT PÅ MARRIOTT.COM

TIPS: TJEK KALENDEREN

Hvis du er fleksibel mht. datoer, så kan det godt betale sig at tjekke kalenderen (vælg "my dates are flexible" og få et hurtigt prisoverblik). Priser på hotelværelser varierer alt efter efterspørgselen i byen, og weekender er som regel de billigste.

TJEK KALENDEREN PÅ MARRIOTT.COM

FÅ EKSTRA GODE PRISER MED MARRIOTT BONVOY

Det er gratis og giver dig ekstra gode priser og ekstra fordele. Du får desuden adgang til Marriott Mobile App, hvor du kan finde hoteller og booke nemt og hurtigt.

LÆS MERE OM MARRIOTT BONVOY OG MELD DIG IND