FORSIDE | BOOK  |  FIND VEJ  |  RESTAURANT | SPA & FITNESS | GAVEKORT | IN ENGLISH

Velkommen til AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Det smukke 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen er en del af AC Hotels by Marriott. Husk at du altid får den bedste pris, når du booker direkte hos os. Som Marriott Bonvoy medlem får du desuden ekstra fordele og rabat både på AC Bella Sky - og på Marriott hoteller i hele verden.

Hotellet i København har 23 etager og 811 værelser og er - på trods af sin størrelse - et hyggeligt og boutique-lignende hotel med mange mindre oaser til afslapning. Kvalitet og oplevelser er i højsædet, og vi tilbyder alt fra fantastiske madoplevelser, afslapning og ren nydelse i Bella Sky Spa til unikke mødefaciliteter. Metrostation ligger 100 meter fra hotellet, så man nemt og hurtigt befinder sig i Københavns centrum.

Du kan desuden opleve en helt unik udsigt fra værelserne, der er indrettet i Skandinavisk design og udstyret med faciliteter, der er med til at sikre et behageligt ophold - herunder gratis trådløst internet.

Tilhørsforhold
AC Hotel Bella Sky Copenhagen og dette website drives af BC Hospitality Group A/S

SÆRLIGE TILBUD -
RESERVER HER

På AC Hotel Bella Sky Copenhagen kan du nyde et skønt ophold i et af vores designværelser med gulv til loft vinduer.
Se priser og book på vores internationale site (en del af marriott.com).
Husk at du får ekstra fordele og de bedste priser som medlem af Marriott Bonvoy. Er du på udkig efter særlige hoteltilbud, så tjek også vores side med tips, tilbud og gode råd.

SE TILBUD OG BOOK

KULINARISKE OPLEVELSER - HOTELLETS RESTAURANTER

På AC Bella Sky vil vi altid gerne give dig en mindeværdig oplevelse. Det gælder ikke mindst i vores restauranter og barer. Her kan du fra tidlig morgen til sen aften slappe af og nyde gode smagsoplevelser i vores helt unikke omgivelser.

Restauranter og barer er åbne for alle. Den centrale beliggenhed i Ørestad med Metro til døren gør det let at komme hertil, og med en beliggenhed tæt på Royal Arena kan man f.eks. starte eller slutte en skøn koncert-aften hos os.

LÆS MERE OG BESTIL BORD

SPA & FITNESS - 
BELLA SKY SPA

I vores 850 kvadratmeter store Bella Sky Spa kan du både slappe af i vores Aqua Spa, nyde en udsøgt wellness-behandling eller holde formen ved lige i vores fitnesscenter.

Du behøver ikke være gæst på hotellet for at benytte spa'en og der er naturligvis også mulighed for at tage et helt unik afbræk fra hverdagen med et skønt spa-ophold, der inkluderer adgang til Aqua Spa, en valgfri behandling, overnatning og morgenmad.

SE MERE PÅ BELLASKYSPA.DK

BELIGGENHED -
SHUTTLE SERVICE

Perfekt beliggenhed i det centrale Ørestad kun få minutter fra Københavns centrum, lufthavnen og motorvejen - og med shuttle service til og fra såvel Københavns Lufthavn som Copenhagen Cruise Port. 

Hotellet ligger desuden tæt på Amager og Kalvebod Fælled, hvor der er gode muligheder for dejlige løbe- eller gåture i smuk uspoleret natur med masser af dyreliv. 

LÆS MERE OG FIND VEJ

MØDER OG KONFERENCER

Møde- og konferencelokalerne i det tilstødende Comwell Conference Center Copenhagen er nyrenoverede og moderne indrettet med det nyeste udstyr inden for IT og AV-udstyr - og er der brug for endnu mere plads, ligger hotellet også dør om dør med Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største messe- og kongrescenter.

COMWELLCONFERENCECOPENHAGEN.DK