FORSIDE | BOOK  |  FIND VEJ  |  RESTAURANT | SPA & FITNESS | IN ENGLISH

VELKOMMEN 2019

Julefrokost og nytårsfest på AC Hotel Bella Sky Copenhagen 

Traditionen tro inviterer AC Hotel Bella Sky Copenhagen til både festlige julefrokoster og tre forskellige nytårsfester. Det hele er kendetegnet af høj kvalitet og fokus på detaljerne. 

VIL DU OVERNATTE I FORBINDELSE MED FESTEN?
Det er selvfølgelig muligt at fuldende festen med en overnatning på hotellet. Vi anbefaler at reservere værelse i god tid på www.acbellaskycopenhagen.com. Du kan også booke værelse på hotel@bellasky.dk eller tlf. +45 3247 3000

Vi glæder os til at feste med dig! 

JULEFEST - ALL INCLUSIVE -
BLIVER ÅRETS BEDSTE FEST

Vil du sikre dig og dine kolleger, venner eller familie plads til årets julefrokost på den rigtige dato? Så er det nu du skal booke - flere datoer er tæt på udsolgt! 

I får velkomstdrink ved bordet, stor julebuffet med øl, vand og vin, kaffe/te og avec, fri bar med øl, vand, vin og udvalgte long drinks og cocktails og fest med DJ, som spiller de kendte, de nye og de bedste numre frem til kl. 02.00.

Pris: DKK 1.455,- pr. person

Datoer:
Fredag den 30. november (få pladser) 
Fredag den 7. december (næsten udsolgt)
Fredag den 14. december 

BOOK HER

Se menu og mere info

EN HELT SÆRLIG NYTÅRSAFTEN -
SUKAIBA PÅ 23. ETAGE

Kan du forestille dig et mere stemningsfyldt sted at fejre nytår end på 23. etage af AC Hotel Bella Sky med den vildeste panoramaudsigt over København og mod Sverige? 

I får champagne til Dronningens nytårstale, eksklusiv nytårsmiddag med 14 retter fordelt på 7 serveringer, udsøgt vinmenu, champagne kl. 24.00, fri bar inkl. cocktails og drinks samt fest og DJ til kl. 2.30.

Derudover: Stort udvalg af luksusdrikkevarer kan tilkøbes i løbet af aftenen - ligesom lækre kvalitetscigarer kan købes og nydes i den specialindrettede cigarlounge med udsigt over golfbanen. 

Det bliver en nytårsaften du aldrig vil glemme.

Pris: DKK 3.500,- pr. person (begrænset antal) 

BOOK HER

Se menu og program

UDSØGT MIDDAG I BASALT -
FORTSÆT FESTEN PÅ 23. ETAGE

BASALT & SUKAIBA Celebration byder på en udsøgt middag i Restaurant BASALT på 1. etage og efterfølgende nytårsfest på 23. etage. 

Der bydes på velkomstdrink, udsøgt nytårsmenu med 6 serveringer i Restaurant BASALT, suveræn vinmenu, kaffe/te, chokolade og avec.

Herefter rykker festen op i højderne med fri bar og DJ til kl. 2.30 - og selvfølgelig champagne kl. 24.00 - i SUKAIBA på 23. etage.

Pris: DKK 2.595 pr. person 

BOOK HER

Se menu og program 


 

DEN STORE NYTÅRSFEST -
RESTAURANT BM PÅ 1. ETAGE: 

BM Celebration er den store nytårsfest med udsøgt nytårsbuffet, dans, DJ og fri bar. Alt sammen i Restaurant BM på første etage. 

Der bydes på velkomstdrink til Dronningens nytårstale, udsøgt nytårsbuffet med vin, kaffe/te, fri bar, champagne og kransekage kl. 24.00 og fest med DJ til kl. 03.00.

Hele aftenen og festen foregår i stemningsfulde omgivelser i Restaurant BM på 1. etage. 

Pris: DKK 1.795 pr. person

BOOK HER

Se menu og program